קולונוסקופיה - החזר מהביטוח

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

17/01/2010 | 18:23 | מאת: אסנת

שלום, אנו מבוטחים בהראל, מה המדיניות לגבי תשלום/החזר בגין קולונוסקופיה במקרה שתבוצע בבי"ח ציבורי ובמידה שנעשית באופן פרטי. ברצוננו לשקול את 2 האופציות. תודה מראש.

23/01/2010 | 00:09 | מאת: חיפאית

ידע אישי: בחברת ביטוח יש בדרך כלל מיגוון של ביטוחי בריאות. תלוי איזה ביטוח עשית ומה הוא בדיוק מכסה. תקראי מה כתוב בפוליסה ודברי עם מי שמטפל בכך בחברה. לגבי בדיקה באופן פרטי, בדרך כלל זה שונה בין אם עושים זאת אצל רופא שבהסדר עם חברת הביטוח , לבין אם עושים אצל רופא שאינו בהסדר אתם.

החיפאית צודקת בכל מילה

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד