זכויות ביטוח לאומי לאחר התקף לב

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

18/11/2009 | 11:53 | מאת: עדי לוין

שלום רב , יום שישי האחרון ה 13 לנובמבר עברתי התקף לב וצינטור. כיום אני עם סטנד. האם אני יכול לקבל אחוזי נכות מביטוח לאומי? הבנתי שניתן לקבל גם באופן זמני. בכלל מהם זכויותי בביטוח לאומי? ומתי צריך לדרוש זאת?

שלום על מנת לענות לך צריך לברר כמה נקודות האם האירוע היה בעבודה - אולי ניתן להכיר בו כתאונת עבודה מה יהיה מצבך התפקודי וכפועל יוצא מה יהיו אחוזי הנכות שלך - אולי תוכל לתבוע נכות כללית או פטור ממס תשובות לשאלות הללו תוכל לקבל רק בהמשך

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד