תקיפות ביטוח משלים עם שינו חברות בקופה

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

14/03/2007 | 19:50 | מאת: בוני

מה קורה עם הביטוח המשלים של הקופה במעבר מקופה אחת לאחרת? איך ניתן להישאר מבוטח גם בתקופת המעבר

15/03/2007 | 08:56 | מאת: אביגדור

לא ניתן להיות מבוטח דרך קופת חולים בתקופת המעבר, אלט אם כן, הקופה המקבלת תהיה מוכנה לוותר לך על תקופות האכשרה. הדרך היחידה היא: לרכוש ביטוח פרטי. אשמח לעזור לך בכך. אני עוסק בכך. בהצלחה

שלום רב בחלק מהקופות יש פטור מתקופת אכשרה למי שעובר מקופה אחת והיה לו ביטוח משלים בקופה שעזב בחלק אחר מהקופות אין פטור יש לבדוק היטב לפני החלטה למעבר את המצב ולהכניס זאת למכלול השיקולים בברכה ד"ר אודי פרישמן

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד