אני מקווה שהגעתי לפורום הנכון

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

12/03/2007 | 22:53 | מאת: surke8

שלום לך אני מעוניינת לברר לגבי אשה בגיל 83 שמעונינת לקחת מטפלת ל24 שעות. האשה נמצאת כרגע בסיעודי אך בשלבי החלמה ובעוד שבועיים לערך תוכל לחזור לחדרה בדיור מוגן אך מתנים זאת שתהיה לה מטפלת צמודה. אודה לך באם תוכלי להפנות אותי לכתובת המתאימה משום שאין לי מושג מאיפה להתחיל. דברתי עם פיליפינית והיא אמרה לי שעליי להשיג ויזה-רשיון. איך אוכל לעשות זאת ובינתיים למצוא לה מטפלת עד שאמצא לה את המטפלת הפיליפינית המתאימה והקבועה? בתודה מראש שורקה

15/03/2007 | 08:53 | מאת: אביגדור

איני יודע אם זה הפורום הנכון, אך אשתדל לעזור לך. את חיבת לפנות לסניף קופת החולים שלה ולדבר עם: רופא מטפל, אחות סעוד ועובדת סוציאלית. לא בכל סניף נמצאות כל הפונקציות, אך רופא ודאי יש. חיבים מסמך רפואי לפני הכל. רפואה שלימה ובהצלחה אביגדור

שלום רב אני מציע לך לפנות לאחת מחברות כח האדם אשר עוסקות בהשמת עובדים זרים לצרכי סיעוד יש הרבה מאוד חברות כאילו ותוכלי למצוא אותם באתרי האינטרנט השונים הם יוכלו למסור לך את כל המידע הנדרש ולסייע בהשגצ הרשיונות בברכה ד"ר אודי פרישמן

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד