האם אפשר לתבוע את הקופה

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

23/10/2009 | 11:22 | מאת: מרינה

הוזמנתי לבדיקה בבית החולים ע"י רופא שמטפל בי בבית החולים הקופה סירבה ליתן טופס 17 לאחר שנקבע לי תור לבדיקה. אבל לביקור חוזר לרופא ניתן לי טופס 17 יש לציין שהביקור לא הועיל ללא תוצאות הבדיקה שהינה חשובה להמשך טיפול . יש לי ביטוחים משלימים. הקופה מחייבת אותי לעשות את הבדיקה במסגרת הקופה אלא שכדי להגיע לבדיקה אני צריכה להגיע שוב חזרה לרופא של הקופה וכך ימנעו ממני חזרה לביקור אצל המומחה בבית החולים. את התרגילים האלה אני כבר מכירה . מה עושים?

אפשר לעבור קופה חלק מקופות כבר לא עושות היום בעיות בפניה לבתי חולים צריך לעשות בדיקה צעמיקה של הקופות ולעבור לטובה ביותר

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד