פוליסת ביטוח "אחריות מורחבת" של חברת "כלל"

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

15/10/2009 | 21:01 | מאת: ליאת

שלום ד"ר פרישמן שמי ליאת ואני אם לילד מדהים בן 8 שלפני כ 3 שבועות התגלתה אצלו מחלת הכוליסטאטומה ב 2 האוזניים. בני מבוטח במכבי מגן זהב ולשקט הנפשי שלי כאם ביטחתי אותו גם בביטוח פרטי של כלל. תאריך התחלת הפוליסה הינו 04/06/2008. בני צריך לעבור 4 ניתוחים (2 על מנת למגר את המחלה ועוד 2 על מנת לבדוק שהמחלה אכן נעלמה) מכיוון שיש לילד ביטוח פרטי פניתי לבית חולים פרטי ולמנתחת באופן פרטי (המנתחת הכי מומלצת בצפון) לאחר שנקבע הניתוח ונקבע מחיר שכר המנתחת פניתי לחברת הביטוח ולהפתעתי התקבלה תשובה שלילית ונאמר לי כי חברת הביטוח אינה מוכנה לשלם עבור ניתוחיו של בני. בטענה כי לילד היו דלקות אוזניים מינקותו. אני אישית איני מכירה ילד שאין לו דלקות אוזניים בתדירות זו או אחרת. שאלתי היא האם אכן יכולה חברת ביטוח להתנער כך ממבוטחיה? באיזו דרך אוכל לקבל עזרה לעמוד נגד ענקית ביטוח כזו? מה אתה ממליץ לי לעשות? אין לי סכומים כה גדולים לשלם עבור הטיפולים הרבים שיאלץ בני לעבור כתוצאה מהמחלה. אך אני רוצה לטפל בו אצל הרופאים הטובים ביותר עם המיכשור הטוב ביותר ושהילד המקסים שלי יקבל את הטוב ביותר - הרי בידיוק לשם כך נרכשה פוליסת הביטוח הפרטי... בבקשה עזור לי - אוהבת אני את בני ומייחלת לבריאות שלמה בשבילו. תודה רבה ליאת

אני מכיר היטב את הטענות של חברות הביטוח אשמח לנסות ולסייע לך לשם כך אנינדרש לראות את כל החומר גם החומר הרפואי וגם החומר הביטוחי לרבות מכתבי חברת הביטוח הצהרת הבריאות והפוליסה אםתרצי אשמח להפגש איתך לפגישת ייעוץ מסםר הטלפון שלי במשרד הוא 7517274 תוכלי לטעם פגישה הפגישה אינה כרוכה בתשלום

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד