כפל ביטוח בחברת ביטוח

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

24/09/2009 | 18:08 | מאת: אבי

יש לי ביטוח קולקטיבי דרך מקום העבודה כבר במשך שנה שלמה ובנוסף ביטוח בריאות פרטי כבר כמה שנים. שני הביטוחים הם באותה חברת ביטוח ועם כיסויים זהים לחלוטין. רק עכשיו ביטלתי את הביטוח הבריאות, התמהמתי עם זה כי לא היתי בטוחה לגבי היקף הכיסוי , האם אני יכולה היום לדרוש מחברת הביטוח להחזיר פרמיות ששולמו לביטוח הפרטי. בביטוח הקולקטיבי התקבלנו ללא הצהרת בריאות ובתקופת האכשרה בת החודשיים לא קרה דבר , בביטוח הפרטי יש החרגה לגב , האם במקרה תביעה בביטוח הקולקטיבי יכולה חברה הביטוח לא לכסות מקרה של בעיה בגב.

01/10/2009 | 08:26 | מאת: ד"ר א פרישמן

אני מקווה שבדקת היטב שאיכות הכסוי הקולקטיבי לא נופלת מאיכות הכסוי בביטוח הפרטי בכל אופן את לא זכאית לקבל פרמיה חזרה כי בתקופה המדוברת היית מבוטחת.

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד