זכויות בביטוח

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

11/03/2007 | 02:22 | מאת: דני

ד"ר נכבד, עובדת זרה שהיתה מבוטחת ע"י המעסיק ונכנסה להריון, חדלה לעבוד וכעת היא בהריון והמשיכה וממשיכה לשלם את דמי הביטוח כעת ברצונה להפסיק את ההריון כיוון שלא קיבלה אשרת שהייה ולא בטוח גם שתקבל וגם אין לה כסף לממן הפלה באופן פרטי. האם חברת הביטוח חייבת לשלם לה את ההוצ' של הפסקת ההריון ? מה זכויותיה במקרה כזה ?

שלום רב צריך לקרוא את נוסח הפוליסה ולראות אם יש החרגה להריון ולידה בדרך כלל קיימת החרגה מסוג זה בברכה ד"ר אודי פםרישמן

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד