תעריף ניתוח פרטי לטיפול בשבר מרוסק הכולל פלטינות

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

21/09/2009 | 17:53 | מאת: גולש

שלום רב חמי עבר לאחרונה תאונה שבעקבותיה נוצר לו שבר מרוסק ממש מתחת לברך והוא ניתוח בבית חולים ציבורי לפני כשנה. ביטוח הבריאות שלו כולל סעיף שבו סעיף אי הפעלת הביטוח במקרה ניתוח. לפי הסעיף הוא זכאי להחזר של 50% מהעלות שהניתוח עולה לביטוח. היום קיבלנו צ'ק על סך 2100 שקלים. לפיכך הם מתמחרים ניתוח כזה ב- 4200 שקלים. האם זה סביר? כיצד ניתן למצא תעריפון ניתוחים פרטיים שמקובל על חברות הביטוח? לנו נראה שניתוח כזה לא יכול להיות מתומחר ב- 4100 שקלים וחברת הביטוח לא מפרסמת ולא חושפת בכלל את האופן שבו היא קובעת את התעריף ורק מצפה שנקבל כמובן מאליו את התעריף שקבעה. אשמח לשמוע האם התעריף נראה לכם ריאלי? האם יש בית חולים שהתעריפים שלו מקובלים על חברות הביטוח? אודה מאד לעזרתכם בעניין

תחפש באתר משרד הבריאות את המחירון הממשלתי ותראה מה עלות הניתוח זה יתן לך כיוון כללי

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד