זכויותי במכבי זהב לביצוע ניתוח בחו"ל

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

16/08/2009 | 19:38 | מאת: אריה

בסוף חודש שעבר לאחר בדיקת ביופסה נמצא שיש לי סרטן הערמונית. המלצת האורולוג הייתה חד משמעית כריתת הערמונית (בגלל גילי 51). מבדיקות ברשת, אצל רופאים, ואנשים שחלו בסרטן הערמונית מצאתי שאחוזי תופעות הלוואי (פגיעה בשליטה על השתן ופגיעה באונות) בארץ גבוהים בצורה משמעותית מאשר בארה"ב. הומלץ לי ע"י האורולוג שלי (אינו מוכן לתת את ההמלצה בכתב) לבצע את הניתוח: 1. בבי"ח קורנל ע"י דר Tewari בעזרת הרובוט "דה וינצ'י". 2. במכון קרונגרד אצל דר' קרונגלד. עד לפה הננונים הייבשים, שאלתי, האם אני זכאי וכמה לקבל ממכבי זהב כספים לביצוע הניתוח בארה"ב?

שאלה טובה, למיטב הבנתי ניתן אולי להבין מהפוליסה שלהם שהתשובה לשאלה זו היא חיובית אבל הדבר הדבר לא ברור מאליו אני מציע שתבקש מהם הבהרה לאחר שתקבל מהם תשובה פני אלי פע נוספת

26/08/2009 | 13:52 | מאת: אריה

תודה, הגשתי בקשה ואני ממתין לתשובה מהם. בהמשך העדכן אותך\כם

07/10/2009 | 00:34 | מאת: אריה

לאחר זמן, אושר לי לבצע את הניתוח בניו יורק בעזרת רובוט. כל הטיפול + טיסות + אש"ל על חשבון הביטוחים. תודה על העזרה. נ.ב. חלון "ההזדמניות" למימון דרך הביטוחים הולך ונסגר מכוון שיש עכשיו רובוט אחד בהדסה עין כרם ועוד אחד בדרך ארצה למרכז רפואי שיבא.

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד