אביסטן

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

08/03/2007 | 21:13 | מאת: תרופות

שלום חולה בשנית בסרטן בקיבה הומלץ טיפול באביסטן מעוניינת לדעת מה הקריטריונים לקבלת התרופה. תודה

Avastin is indicated for first-line treatment for patients with metastatic carcinoma of the colon OR rectum, AND to be used in combination with intravenous 5-fluorouracil-based chemotherapy ניתן להכנס לאתר האינטרנט של משרד הבריאות למאגר תרופות ושם ניתן לקבל את כל המידע רצ"ב המידע אודות אבסטין בברכה ד"ר אודי פרישמן

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד