עזרה לזוג נכים כל אחד

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

01/06/2009 | 13:31 | מאת: כלה

חמי (בן 70 עבר 3 אירועי מוחין, סובל מלחץ דם גבוה, עבר ניתוח ראש,לאחרונה הדרדר קשיי דיבור, מוגבלות פיזית ושתן) וחמתי בת 62 (חולת אסטמה קשה עם אשפוזים תכופים, סכרת בין 200-400 לא בשליטה,קטרט,כאסים עמוד שדרה צוורי וגב תחתון עד כפות רגלים,צלעות שבורות....,פתריות בצפורני יד ורגל, אוסטאופורוזיס, ולאחרונה סובלת מאוד מתשישות ועיפות לא אופינים וכאבים בכל הגוף והפרעות במערכת העיכול) שניהם עם אחוזי נכות מביטוח לאומי ומבוטחי כללית שאלות: 1/לאיזה רופא/מרפאה ניתן לפנות כדי שיקבלו מענהו טיפול אופטימאלי לכל אחד כדי לעשות סדר בתרופות, מעקבים תוכנית טיפולית יעילה ורצינית 2/אני בטוחה שמגיעה להם עזרה יומיומית בבית? מה מגיע להם ולמי צריך לפנות? אשמח לקבל תשובות ושתעבירו לפורומים רלוונטים המצב דחוף כי הולך ומדרדר תודה רבה סברין והמשפחה הדואגת

07/06/2009 | 20:45 | מאת: שושי

עזרה לזוג נכים!! שלום לך,לחמך ולחמתך מגיע להם עזרה סיעודית,ל-24 שעות ביממה. את צריכה לעשות תהליך של העסקת עובד/ת זרה,ולקבל אישור מביטוח לאומי,והתמת בכדי לקבל רשיון. במקרה אני עובדת בחברה ויכולה לייעץ לך מה עושים בחינם,ושרותי סיעוד עובדים זרים/ות העובדת הזרה תטפל בהם כמו שצריך,בהכל... בקשר לטיפול מעקב רופא,יש יחידה של טיפולי בית. ואפשר אצל הרופא המשפחה שייתן מה שצריך ומעקב,רופא משפחה יכול פעם אחד בחודש לביקורי בית ,ואת זה תלוי בקופת החולים שלך. צרי קשר: 052-5407563 אשמח לעזור לך.. בתודה שושי

10/06/2009 | 15:01 | מאת: לשושי

חבל שאת שוכחת לציין שעובד זר, זה כרוך בתשלום של אלפי שקלים בחודש. וגם תשלום חודשי לחברת סיעוד שאותה את מייצגת, פלוס דמי תיווך, ועוד אגרות למיניהן והוצאות נלוות אחרות... נדמה לי שמי ששאל כאן מבקש לדעת מהם זכויותיו לקבלת עזרה במסגרת קופת החולים , ביטוח לאומי ומשרד הבריאות

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד