יידוע קופת חולים לגבי מעבר לקופה אחרת

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

25/05/2009 | 16:46 | מאת: שירה

שלום רב, עברתי קופה, והמעבר ייכנס לתוקף בראשון ליולי. שאלותי - 1. מי מודיע לקופת חולים הנוכחית שאני עוזבת? 2. יש לי שם הוראת קבע, האם עלי לתת הודעה על ביטולה לבנק? 3. האם הרופא שמטפל בי בקופה הנוכחית ידע (ע"י מערכת המחשב)שביולי אניכבר לא אהיה בטיפולו? המון תודה, דנה.

ההודעה לקופת חולים ניתנת על ידי הביטוח הלאומי הרופא ידע שאת עוזבת - זה יצויין אצלו במחשב אתבהחטל צריכה להודיע לבנק על ביטול הוראת קבע - קחי בחשבון שאם יש לך ביטוח סיעודי את צריכה להקפיד על המשכיות לפני ביטול הוראת הקבע

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד