ביטוח סיעודי מגן

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

14/04/2009 | 21:14 | מאת: דולי

נאמר לי עי מכבי שאני לא מבוטח בביטח כי לא העברתי מסמכים רפואיים שביקשו. האם מותר להם?

15/04/2009 | 16:29 | מאת: חיפאית

לפי מה שאני יודעת, הביטוחים הסיעודיים שאפשר להצטרף אליהם דרך קופות החולים, הם לא של הקופה , אלא נעשים על ידי חברת ביטוח פרטית. חברת ביטוח פרטית רשאית לבדוק את המצב הרפואי לפני שהיא מאשרת את ההצטרפות לביטוח הסיעודי.

שלום אכן חברת כלל שמבטחת את חברי מכבי בביטוח הסיעודי רשאית לבקש חומר רפואי אודות המבוטח לפני שתאשר את קבלתו לביטוח ברכה ד"ר א פרישמן

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד