בדיקות כלליות לאבא שלי

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

13/04/2009 | 11:55 | מאת: דקלה

שלום, אבא שלי כיום בן 60 ומלבד לבדיקות שומן בדם וכולסטרול הוא לא עושה בדיקות נוספות. לפני כ 5 שנים הוא קיבל התקף לב, שממנו יצא בשלום ומאז הוא עדיין ממשיך לעשן (המון!) ואני ממש רוצה שיעשה בדיקות כלליות, בשביל השקט הנפשי שלנו.. ולדעתי הוא מפחד.. לפני כשבועיים גילו לאחותו סרטן בריאות וזה גרם לזעזוע בקרב המשפחה ואותי אישית זה הכניס לפחדים גדולים. מה עושים? איזה בדיקות עליו לעשות?

14/04/2009 | 11:29 | מאת: חיפאית

יש לשבת עם רופא המשפחה ו/או עם רופא מטפל אחר שלו ולשמוע ממנו אילו בדיקות חשוב שאביך יבצע. יש אין סוף בדיקות אפשריות.....

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד