ביטוח סעודי

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

05/04/2009 | 23:45 | מאת: זיוה

לאבי ואימי יש ביוטח סעודי אבי חלה ועקב האישפוז הגיעה לבית אבות הביטוח אמור לשלם כל חודש 3.000 שקל אבי אבי היה במצב קשה במשך 3 חודשים עד שניפטר הביטוח לא מוכן להכיר באבי בגלל שבתקופת השהייה שהיה בבית אבות אושפז בבית החולים תענתם לא מגיעה לא החזרים כי לא שהה במשך שלושה חודשים רצופים בבית האבות האים ? זה נישמע הגיוני אימי שילמה מכספה האחרון לבית אבות כולל אמבולנסים מה עליי?לעשות?אני עובדת עצות ואני לא מתכוננת לוותר.למי אני אמורה לפנות למרות ששוחחתי איתם טלפונית והם בשלהם.

16/04/2009 | 13:15 | מאת: חיפאית

על סמך ידע אישי בלבד: תבדקי בפוליסה אם במסגרת התנאים לתשלום, יש תקופת המתנה של מספר חודשים. אם יש תקופה כזאת, למשל - 3 חודשים, פירושו של דבר שאם אביך הוגדר כנמצא במצב סיעודי בתאריך מסויים, הרי שהביטוח היה מתחיל לשלם רק בתום תקופת ההמתנה.

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד