תביעת תאונת דרכים לילד

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

08/02/2009 | 19:14 | מאת: esh

שלום בני עבר תאונת דרכים לפני כשנה בהיותו בגן חובה. האם ניתן לתבוע תביעת נזקי גוף את הביטוח בהיותו מבוטח בגן או שמא את ביטוח חובה של הרכב, או את שניהם?

תלוי בנסיבות תמסרי לי יותר פרטים ואנסה לסייע את יכוה לפנות אלי במייל הישיר שלי [email protected]

19/02/2009 | 13:20 | מאת: עו"ד מיכל ישראלי

שלום וברכה, במקרה של תאונת דרכים את יכולה לתבוע רק את הרכב שפגע . ואם אין לך פרטים או שהרכב ברח - את יכולה לתבוע את "קרנית" קרן ממשלתית למקרים שכאלה. לשאלות נוספות: [email protected]

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד