ניתוחם קוסמטיים

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

02/03/2007 | 22:16 | מאת: ורדה

אני חברת מכבי יש לי בטוח משלים "מגן זהב" וביטוח פרטי של הראל. שאלתי- אני מעוניינת לעבור ניתוח קוסמטי לתיקון אסטטי בלבד (כיוון שלא ניתן להשיג יותר מכך) של מום בפנים מלידה. נאמר לי ע"י רופא פלסטיקאי שקופ"ח אינה מכסה טיפול כזה ואיצטרך לעשות אותו באופן פרטי. האם זה נכון, ואם כן - האם אוכל להשיג השתתפות מהביטוחים האחרים ? תודה

02/03/2007 | 23:59 | מאת: רועי רפפורט

ורדה שלום, ניתוח קוסמטי לצורכי אסתטיקה בלבד אינו מכוסה במסגרת כיסוי הניתוחים הניתן באופן פרטי ע"י הביטוח המשלים או הביטוח הפרטי. קופת החולם אכן לא מכסה זאת במסגרת סל הבריאות אך כדאי לך לשאול בקופה האם יש כיסוי לכך דרך "מגן זהב" (ייתכן ויתנו לך הנחות בניתוחים מסויימים). את אותה שאלה כדאי לך לשאול גם בהראל מהסיבה שיש להם סוגים שונים של כיסויים וייתכן שגם את רכשת כזה במסגרת כיסוי לטיפולים אמבולטוריים.

07/03/2007 | 23:03 | מאת: אביגדור

אם יש לך בהראל את הנספח: ניתוחית +7, ואת מחזיקה בו למעלה מ-5 שנים, יש לך אפשרות לקבל החזר חלקי על ניתוח קוסמטי. בהצלחה אביגדור

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד