הצהרת בריאות

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

18/12/2008 | 20:27 | מאת: אא

האם צריך ואיפה מכניסים נתונים בריאותיים שלא קשורים באופן ישיר לשאלות הנשאלות בהצהרות הבריאות של הביטוחים הפרטיים? אני בן 36 עצמאי ורוצה לבטח עצמי מבלי לפגוע בסיכויי להיות מבוטח האם אפשר לקבל ייעוץ ממומחה בנושא לפני שאני ממלא הצהרת בריאות?

שלום העצה הכי טובה שאני יכול לתת לך היא לכתוב הכל ולהתווכח עם המבטח על תנאי הקבלה כל דבר שתנסה להסתיר יתגלה בעתיד בשעה שתגיש תביעה וכתוצאה מכך חברת הביטוח תוכל שלא לשלם לך את תגמולי הביטוח בברכה ד"ר א פרישמן

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד