שאלה לגבי קופ"ח מאוחדת

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

03/12/2008 | 18:06 | מאת: שי

ברצוני להצטרף לקופ"ח מאוחדת. ואם אני יצטרף אז אני יהיה שייך למחוז צפון. מטרתי היא להצטרף בגלל שבמאוחדת יש רופא מומחה (אבל במחוז מרכז) שאני יצטרך אותו לכל החיים והוא עובד בקופה שלהם אז הוא יותר זול. (20 שקלים לרבעון). השאלה שלי היא כזאת: אני שייך למחוז צפון. האם אני יכול לקבל טיפול רפואי אצל רופא מומחה ששייך לקופת החולים מאוחדת והוא עובד בה במחוז מרכז?? תודה מראש.

03/12/2008 | 19:31 | מאת: חיפאית

עד שד"ר פרישמן יענה ----- כדי לקבל תשובה מוסמכת, כדאי לדעתי שתשאלי במוקד המידע של קופת חולים מאוחדת, או באחד הסניפים שלה. למיטב ידיעתי, רופא מומחה שעובד היום באחת הקופות, זה עדיין לא בטוח שימשיך לעבוד שם תמיד. ייתכן ויום אחד יחליט שהוא עוזב את הקופה מכל מיני סיבות, ועובר לעבוד במסגרת אחרת או באופן פרטי בלבד. המון בריאות!

26/12/2008 | 13:43 | מאת: סולטאני

אני עובד בקופה ואת יכולה להגיע לרופא אפילו באילת

שלום זו שאלה של מדיניות הקופה אני מציע לך לבדוק בסניף הקופה הקרוב את המדיניות בטרם תקבל החלטה בברכה

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד