זכויות בביטוח רפואי משלים

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

23/10/2008 | 21:15 | מאת: ishcon

יש לי ביטוח רפואי משלים במאוחדת + ביטוח רפואי קו הכסף בחברת ביטוח. חליתי ב- CLL במסגרת הטיפול השלישי הרופא המטפל קבע טיפול במבטרה MABTHERA.+ טיפול כימוטראפי. הקופה(מאוחדת) אשרה את כל התרופות מלבד המבטרה.לפי הקופה המבטרה אומנם בסל בריאות אך לא בהתוויה הנדונה. (מקריאה באתר ניתן ללמוד שזאת נחשבת לשיטה המוצלחת ביותר היום). פניתי לחברת הביטוח והיא נתנה אישור לתשלום רק לאחר 3 טיפולים. (כל טיפול מחירו 12000 ש"ח) מאחר והטיפול הנ"ל אינו נמשך ברצף הוא יכול להיות בסדרה הנוכחית בין 3 ל- 6 טיפולים יוצא שמכסימום הם יכסו 50%. במידה והסדרה תגמר אחרי 4 טיפולים אז הכיסוי יהיה ל- 25% בלבד. מאחר ויש לי ביטוח אני גם לא יכול להעזר מגורמים אחרים שתומכים בחולים ללא ביטוח. החלטת חברת הביטוח נראית לי שרירותית ומבוססת על ההנחה מוטעית שהטיפול נמשך לנצחץ (בדומה לשיפול בשומנים בדם או למחלות חרוניות אחרות) הטיפול הזה מוגדר ככימוטראפי ואינו יכול להמשך באופן רצוף. אבקש לקבל חוות דעתכם למייל שלי. בתודה ISHCON

שלום אכן מקומם, ומרגיז מאוד אשמח להפגש איתך ולבחון את המקרה ולראות מה ניתן לעשות לא אגבה ממך כל תשלום על הפגישה והייעוץ מספר הטלפון שלי לתאום פגישה 03-7517274 בברכה ד"ר א פרישמן

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד