זכאות לשיקום הפה לחולה סרטן שבוצעו לו הקרנות בצואר

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

13/08/2008 | 11:22 | מאת: בר

בני עבר הקרנות לאזור הצוואר באתר של הארגון למלחמה בסרטן כתוב שהוא זכאי להחזר מלא אפילו להשתלות ולתותבות , כאשר ביקשתי קבלת החזר התקבלה תשובה כי איננו זכאים להחזר אלה להחזר קטן ביותר ואפילו לא עבור טיפולי שורש , שלטענת הקופ"ח הטיפולים הם עבור התקנת התותבות, מי יכול לענות לי על שאלתי מה הזכאות שלנו באמת? בתודה.

יש לך שתי אפשרויות האחת להתעניין באגודה למלחמה בסרטן השניה להתעניין אצל נציב קבילות הציבור במשרד הבריאות בהצלחה ד"ר א פרישמן

04/10/2008 | 13:04 | מאת: אלי

לפני כשלש וחצי שנים חליתי בסרטן המעי הגס.קיבלתי טיפולים כימותרפים עד - 03.08 ועד אז אסרו עלי לקבל טיפולי שיניים בעיקר התסיות הנמוכות ומערכת חיסונית נמוכה. כיום התסיות עלו אם כי מתחת למנימום ואני יכול לקבל טיפולי שיניים. שאלתי, מהו הזכויות שלי הנחה לטיפול זה, ולאיזה טיפול אני זכאי להנחה. אני רוצה לציין שיש לי ביטוח מכבי זהב. תודה ושנה טובה

04/10/2008 | 13:04 | מאת: אלי

לפני כשלש וחצי שנים חליתי בסרטן המעי הגס.קיבלתי טיפולים כימותרפים עד - 03.08 ועד אז אסרו עלי לקבל טיפולי שיניים בעיקר התסיות הנמוכות ומערכת חיסונית נמוכה. כיום התסיות עלו אם כי מתחת למנימום ואני יכול לקבל טיפולי שיניים. שאלתי, מהו הזכויות שלי הנחה לטיפול זה, ולאיזה טיפול אני זכאי להנחה. אני רוצה לציין שיש לי ביטוח מכבי זהב. תודה ושנה טובה

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד