פלטינום של הכללית

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

27/02/2007 | 22:02 | מאת: אביבה

שלום! אני מבינה שאתם לא נציגים של שירותי בריאות כללית, אבל אולי אתם יודעים : 1. האם ידוע לכם אם ואיזו חברת ביטוח עומדת מאחורי ההתחיבויות של הפלטינום ושל המושלם בכלל? 2. הפרמייה צמודה למדד המחירים לצרכן ובלבד שהמדד הינו חיובי. זאת אומרת שהיא לא תרד עם הירידה במדד.. האם זה חוקי? 3. האם זה חוקי שקופת החולים (על פי הכתוב בתקנון) יכולה להעלות את הפרמייה מתי שמתחשק לה ו/ או לשנות את היקף ההתחיבויות והתנאים? או שהחוק הוא שיש תקנון והתקנון הוא הקובע, ועל פיו כל אחד יחליט אם זה מתאים לו. לגבי ביטוחים פרטיים: האם קיים בכלל ביטוח לתרופות שאינן בסל הבריאות, לא רק למחלות הסרטן אלא לכל מחלה אחרת,? האם זה מותנה בכך שאין תרופה חלופית בסל? שהרי הבעיה היא שתרופות מסויימות שבסל, אולי פעילותן דומה ולאותה מטרה, אבל השפעתן על האדם הפרטי מבחינת ההרגשה ותופעות הלוואי היא בעייתית. האם יש ביטוח כזה רק לתרופות מצילות או מאריכות חיים, או גם לתרופות המשפרות את איכות החיים? אביבה

שלום רב מאחורי הכלל עומדת חברת כלל שינויים בפרמיה מחייבים קבלת אישור משרד הבריאות יש בשוק ביטוח פרטי לתרופות אשר אינו מחייב העדר תרופה חלופית - למשל הפוליסה של הפניקס הכיסוי אינו מתיחס לשאלה אם התרופה מצילה או מאריכה חיים אלא לעובדה שהוא לא מכוסה בסל הבריאות בברכה ד"ר אודי פרישמן

11/03/2007 | 00:16 | מאת: מיקי

עד כמה שאני יודעת "הראל" עומדת מאחורי מושלם ופלטינום.

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד