תביעה

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

03/07/2008 | 03:12 | מאת: יוני

שלום האם ניתן לבטל ביטוח ללא ידיעת המבוטח ? אמי חלתה בסרטן ב2003 וכאשר פנתה לביטוח (שם הייתה מבוטחת במסגרת קבוצתית על שם בעלה) נאמר לה שאין לה ביטוח בכלל.מסתבר ד2008 שהביטוח בוטל (ללא ידיעתה) ושהיה לה ביטוח בריאות מורחב הכלל ניתוחים פרטיים עד 3 חודשים לפני מחלתה.האם ניתן היום (למרות שיש התיישנות 3 שנים הבנתי) לטעון שהביטוח בוטל ללא ידיעתה ולכן היא זכאית לקבל פיצוי כספי בגובה ניתוחים פרטיים שערכה וטיפולים שונים שהיו מכוסים במסגרת הפוליסה?

מאחר וחלפה תקופת ההתישנות כמעט בלתי אפשרי "לפתוח את המקרה לדיון" אם ההוצאה הכספית של אימך הייתה גדולה ומצדיקה מאבק משפטי ניתן לשלקול דרכים להתמודד עם הבעיה, סיכויי ההצלחה קטנים

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד