פלטינום

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

25/05/2008 | 14:31 | מאת: ניצה

הסרת התרופות למחלת הסרטן מחבילת הפלטינום - מה שוויה לגבי המבוטחים ? בכמה אחוזים היה על קופ'ח להקטין את החיוב החודשי לרגל החוק ?

02/06/2008 | 16:36 | מאת: חיפאית

עד לתשובתו של מנהל הפורום : הפלטינום בנוי על תקנון ולא על חוזה כמו שעושים בחברות ביטוח. למיטב ידיעתי, על פי התקנון גם של הפלטינום וגם של המושלם של הכללית, זכותם להוריד סעיפים או לשנות תנאים , או להוסיף סעיפים חדשים. אני כמעט בטוחה שזה לא כרוך בהקטנת החיוב החודשי. זה אחד החסרונות של "ביטוח" על פי תקנון ולא על פי חוזה.

אני לא חושב שהפלטינום תוריד מחיר אני מניח שהם יוסיפו שירותים

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד