מעבר לקופת חולים

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

27/02/2008 | 15:38 | מאת: חנה

שלום אני שיכת לקופת חולים מאוחדת ורוצה לעבור לקופת חולים מכבי ולגרור את הביטוח הסעודי למכבי כדי לא להפסיק את הוותק קופת חוילם מאוחדת מסרבת האם יש צדק בדבריה בברכה חנה

אין אפשרות לגרור ביטוח סיעודי מקופה לקופה בשלב זה

02/03/2011 | 23:44 | מאת: מאור

למרות שאת לא רואה בשלב זה אפשרות לגרירת הביטוח הסעודי אתן לך קישור של מכבי ששם ינסו לעזור בעניין זה או שהם יציעו לך וותק דומה אצלהם או שייעצו לך טכנית איך לשמור על זכויותיך הרי בכל אופן את מעוניינת לעבור כי את חשה צורך לעבור מסיבות חשובות לך ושאולי כבר קשה לך להתנהל מול הקופה הזאת לשם כך תפני למכבי ותתיעצי איתם זה הקישור הם יחזרו אלייך ויטפלו בנושא יחד איתך תעתיקי קישור זה ותגיעי למכבי (אל תתייחסי לתאריך העיקר שתקבלי ייעוץ) http://aff.clickon.co.il/z/9870/CD79/

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד