אביזר אורטופדי שיקומי

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

23/02/2007 | 09:46 | מאת: אלדד

שלום רב לאחר ניתוח אורטופדי בברך אני נאלץ לקנות אביזר אורטופדי לשם תמיכה. קניתי את האביזר בחנות פרטית פני שביררתי זכויותי בביטוח מושלם של הכללית. נודע לי כי יש להם הסדר עם חנויות ספציפיות, החנות שממנה קניתי היא לא בהסדר. לאחר בירור עם נציג שירות נאמר לי כי אין החזרים מחניות שאינן בהסדר. שלחתי מכתב בקשה להחזר, נמוקיי היו כי לא היה לי זמן לברר זכויות עם הביטוח לאחר ניתוח מורכב שהשאיר אותי מוגבל לתקופת השיקום, קיבלתי תשובה שלילית. שאלתי: האם הביטוח יכול לאשר לי לפנים משורת הדין או שאין סיכוי ? תודה רבה

שלום רב לפנים משורת הדין תמיד אפשר - זה נתון לרצונה הטוב של הקופה בעתיד כדאי לקרוא היטב את הפוליסה לפני שמבצעים פעולה כל שהיא הכרוכה בהוצאה כספית בברכה ד"ר אודי פרישמן

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד