זכות לפיזיוטרפיה בבית עקב מגבלות תנועה

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

11/12/2007 | 15:32 | מאת: אורית

בתאונת טיול נשבר לי הקרסול. לאחר 7 שבועות הסירו לי את הגיבוס. רופא בי"ח איכילוב קבע שעלי לעבור טיפול פיזיוטרפי. עקב מצבי אני לא מסוגלת להגיע למרפאה אלא בהסעה האם קופ"ח כללית או הביטוח המושלם של קופה זוחייב לממן פיזיוטרפיה בבית? תודה אורית

שלום קופ"ח אמורה לטפל בבעיה שלך, לחילופין מומלץ לבדוק האם חברת הביטוח שביטחה את הטיול אינה אמורה לשאת בהוצאות. אשמח לסייע אולם יש צורך בפרטים נוספים ד"ר אודי פרישמן [email protected]

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד