מידע על שכר מנתח+מרדים בניתוח

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

10/11/2007 | 11:25 | מאת: אבי

מבקש לדעת עלות של שכר מנתח+ושכר מרדים בסוג של ניתוח לייזר בקונדילומה מפושטת בנרתיק ובעריה בהרדמה כללית בבית חולים, מידע זה דרוש לי כי יש לי ביטוח פרטי ,

שלום המחירים מאוד משתנים מרופא לרופא ומחברה לחברה במקרה של לייזר להסרת קונדילומה המחיר יכול לנוע בין 250$ ועד 1000$ בברכה ד"ר אודי פרישמן

03/02/2008 | 14:24 | מאת: חגית

הייתי מעונינת לדעת מהו שכרו של המנתח בניתוח קיסרי בבית חולים אסף הרופא בהרדמה כללית מידע זה דרוש לי כי יש לי ביטוח פרטי תודה

15/02/2008 | 23:32 | מאת: יונה

בית חולים אסף הרופא הינו בית חולים ממשלתי ורופאים מקבלים משכורת כוללת, ולא שכר נפרד לכל ניתוח ...

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד