כדורים של XELODA או בטיפול של הקרנות עם מכשיר תלוי

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

18/09/2007 | 11:36 | מאת: mira

יש לי ויכוח עם ק"ח מכבי שלא מאשרים את הטיפול בכדורים שהוא יותר קל וגם לא גורם נזק כמו ההקרנה.ןלפי רופאה מהדסה בירושליים וממחית בסרטן במעי הגס באן בתל-אביב לא מכירים ושוללים על הםף את הטיפול שכמובן עולה כסף אבל גם הקרנות עולות כסף. ואני שואלת איך אפשר להגיע לאיזה פשרה ? פשות קשה לנו עם הוצאות כה גבוהות! למי עוד לפנות? אני מודה ומצפה לתשובה תודה רבה ו ושנה טובה מירה

האם קיבלת התיחסות כתובה ממכבי או הכל נאמר לך בע"פ? אם קיבלת תשובה כתובה תעביר אותה אלי ואנסה לתת לך עיצה בכפוף לנימוקים המצויינים בתשובה אם לא קיבלת תשובה תבקשי כזו בברכה ד"ר אודי פרישמן

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד