לא מצליחה לפענח את מכתב הדחייה לבקשת נכות כללית.

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

20/03/2016 | 16:12 | מאת: מישהי

שלום, אני לא מתפקדת וביקשתי בקשה לנכות נפשית. הייתי בשתי ועדות- גם אצל פסיכיאטר וגם אצל נירולוג כי יש לי הפרעת קשב מאז כיתה א' (כיום בת 31) במכתב כתבו לי : הסיבה לדחייה היא כי רופא מוסמך קבע לך % 28 נכות רפואית (החל מיום 22/09/2014 עד 09/11/2015- .( 73 נכות רפואית (החל מיום 10/11/2015 עד 04/02/2016- %........................... .( 28 נכות רפואית (החל מיום 05/02/2016 %........................... מאחר ואין 90 ימים רצופים של אחוז רפואי מזכה, לא נוכל להמשיך לדון בתביעתך. אני באתי עם מכתב מפסיכיאטר אחרי שהייתי באשפוז יום אבל מה שהם מדברים עליו בכלל לא קשור למכתב הזה. אני לא יכולה להתייחס לזה כי לא הבנתי מה הכוונה. אני לא עבדתי בכל החודשים שהם מצייינים לא ביקשתי נכות נפשית בשנת 2014 וגם לא בשנת 2015 הכסף היחיד שאני מקבלת זה מאמא שלי ופעם בחודש מהשותף שלי לדירה (כי אני השוכרת הראשית) ולא היו לי שום הכנסות בין התקופות שהם מציינים. אני מרגישה שמה שהם כתבו לי הוא שרירותי ולא קשור אליי, האם יכול להיות שהם התבלבלו ביני לבין אדם אחר? איך אוכל לטעון משהו שכנגד לטענתם אם לא הבנתי את טענתם כלל?

תמיד יכול להיות שהתבלבלו אני מציע לך לפנות לעו"ד שזה תחום עיסוקו את בהחלט צריכה ייעוץ מקצועי

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד