הורמון גדילה לטיפול בסינדרום russel-silver

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

17/02/2016 | 13:02 | מאת: עדי

שלום. אובחן אצל בני (בן שנה ושבעה חודשים) סינדרום russel silver. נאמר לנו שהטיפול הוא בהורמון גדילה (למרות שאין לו מחסור בהורמון זה). ממה שהבנו יש מימון על ידי קופת החולים (כללית) מגיל 4 בלבד. מביטוח הבריאות של הראל נאמר לנו שהפוליסה מכסה לתרופות שאינן בסל הבריאות לצורך מחלה ושטיפול בהורמונים אינו מכוסה בפוליסה. האם אתה מכיר את המידע הזה כמדויק? האם יש דרך לכסות את עלות ההורמון עד גיל 4? תודה. עדי.

צריך לראות בדיוק את הפוליסה שיש לכם בהראל. בחלק מהמקרים כן ניתן לקבל כיסוי מחברת הביטוח

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד