מה הסיבה לתת נכות זמנית בבטח לאומי

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

19/12/2015 | 16:55 | מאת: דני

קיבלתי לאחרונה מביטוח לאומי 73 אחוז נכות רפואית ו100 אחוז תעסוקתית פניתי רק לאחרונה לאחר שכ5- שנים אני מובטלת ומקבלת מקרן פנסיה 50 אחוז נכות תעסוקתית כל המחלות שלי כרוניות ויציבות זה לא מצב של שבר שמתרפא אז מה הסיבה לנכות זמנית האם זה יתכן בגלל שלא הספיקו ב3 חודשים שהם נדרשים לקבוע נכות לזמן אותי לכל סוגי הרופאים לפי כל הבעיות הרפואיות שיש לי והן מרובות זימנו אותי ל3 רופאים האם הסיבה זה שהם חיבים דוח בכל מקצוע רפואי מרופא של בטוח לאומי או שנראה להם שמשהו יכול להשתפר ולכן יזמנו אותי שוב אחרי חצי שנה איך אפשר לדעת ומה עלי לבקש מביטוח לאומי או לשאול כדי להבהיר את המצב הסתום הזה איך להתכונן תודה לעזרתכם

נדיר שקרן פנסיה נותנת נכות קבועה. יתכן שלאחר כמה ביקורות יתנו לך נכות קבועה אם אכן את סובלת ממחלות כרוניות ללא פוטנציאל הטבה

20/12/2015 | 13:15 | מאת: דני

קרן הפנסיה זה בעיה נפרדת אני לא מבינה למה ביטוח לאומי קבעו זמני בנכות גבוהה כזו 73 +100 האם זה בגלל שלא ראה אותי ראומטולוג של בטוח לאומי שיקבע שזה כרוני והם לא מסתפקים בדוח של רופא קופח ופענוח אמ אר אי על דלקת מפרקים כרונית שננתי להם

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד