כמה שאלות

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

19/11/2015 | 06:47 | מאת: דנה

אני מבוטחת בביטוח בריאות קבוצתי של בנק.הפיצוי תוך 14 יום 1.שלחתי מסמכים מקוריים ברשום ויש אישור שנמסר.מאז אני מבררת וכל פעם אומרים לי שהמסמכים לא נסרקו עד שאיימתי בתביעה ואז שלחו לי את הציק ברשום לפי ערך המסירה המקורית.כמובן שאני חותמת בציק שאינני תובעת.האם זה תקין ומה עושים? 2.לאחר מאבק אשרו לי שתל בשן 46 ובתנאי שלא אתבע עד סוף הפוליסה על השיניים הסמוכות 45-47 האם אני אמורה לעבור לסדר היום?

צריך לקרוא את הפוליסה תנאי הזכאות כתובים בפוליסה ואני מניח שאם זה מה שמאמרו לך אז אילו התנאים הרשומים בפוליסה

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד