ביטוח לאומי

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

23/07/2015 | 20:10 | מאת: הריונית

שלום, ברצוני לדעת האם יש באפשרותי להגיש בקשה לביטוח הלאומי לעזרה כאשר אני סובלת מפסוידוטומור צרברי, המחלה חזרה עם ההריון והייתי תקופה ממושכת בלי טיפול תרופתי. ישנו נזק לשדה הראיה, אני לא יודעת לציין כמה בדיוק אבל הוא קיים. כרגע אני לא עובדת ואני נמצאת באין ספור מעקבים רפואיים (לפחות פעמיים בשבוע בבתי חולים- יש פעמים שאפילו יותר) אין לי מושג אם מגיע לי משהו אשמח לייעוץ והכוונה

בהחלט יש מקום לבדוק את זה צריך כמובן לראות מסמכים רפואיים ובעיקר את מידת הנזק הרפואי שנגרם לך ממליץ להתייעץ עם מומחה בתחום

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד