השתתפות עצמית בניתוחים במשלים מכבי זהב

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

29/08/2007 | 20:13 | מאת: עופר נגב-סוכן ביטוח

ד"ר אודי פרישמן שלום. אני סוכן ביטוח במקצועי ומעוניין למכור את ביטוחי הבריאות הפרטיים של חברות הביטוח בצורה הכי מיקצועית שאפשר,וכאחד שקורא הרבה מאמרים שלך אני שמח מאוד שיש לי את ההזדמנות להיתייעץ איתך בשאלות שאני לא מקבל תשובות עליהן ואני מקווה שזה בסדר מבחינתך איפה רשום בתקנון משלים מכבי זהב של קופת החולים מכבי את ההשתתפות העצמית בניתוחים פרטיים אני לא מוצא.כמו כן אני מבין שיש כיסוי רק לניתוחים שמכוסים המשלים מאיפה אפשר לקבל איזה ניתוחים מכוסים ואיזה לא

שלום רב למיטב ידיעתי המידע שאתה מבקש לא מפורט בתקנון המשלים תוכל לקבל אותו מהקופה לגופו של עיניין בכל פעם בברכה ד"ר אודי פרישמן

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד