ביטוח בריאות

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

18/05/2015 | 08:21 | מאת: ביטוח בריאות

שלום אני מבוטחת במכבי זהב,בנוסף המליצו לי על ביטוח קטסטרופות אשר מכסה את מה שקופת החולים,גם במסלול זהב אינה מכסה. האם ניתן להוסיף,כיחידה עצמאית תוספת של כיסוי טיפולי פוריות והריון או שזה מחייב סוג ביטוח אחר אשר מכיל בתוכו דברים רבים נוספים אשר אינני מעוניינת בהם? נאמר לי שאין אפשרות לתוספת סעיף ביטוחי אלא לעבור לביטוח בריאות רחב על כל סעיפיו. תודה

אין אפשרות לעשות כיסויים ספציפיים אם היה אפשר לרכוש רק כיסוי להריון אז כל הבחורות שעומדות להיכנס להריון היו קונות אותו וחברת הביטוח הייתה פושטת רגל

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד