נכות עקב מיגרנות

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

19/04/2015 | 12:54 | מאת: אילנית

שלום , שמי אילנית ואני בת 19. אני סובלת ממיגרנות מזה כשנה וחצי . אני סובלת מכ3 התקפים בשבוע ולפעמים נמשכים יומיים שלמים . בהתקפים אלו לרב אני מוצאת את עצמי סגורה בחדר חשוך עם כרית מיגרנות על פני ללא שום יכולת לתפקד . לצערי הכאבים חזקים מידי.. למדתי במסגרת עתודה טכנולוגית אך עזבתי בעקבות ההתקפים שלא היה ביכולתי ללמוד כך.. איני יכולה לצאת לעבוד כך משום שרב ימות השבוע איני מתפקדת . לאחרונה עלה באוזניי שמועה שניתנת נכות בעקבות מיגרנות . האם אני זכאית ?

19/04/2015 | 12:57 | מאת: אילנית

שכחתי להוסיף , אם אני זכאית כיצד אוכל להגיש תביעה זו ומה עליי להביא?

תאורטית זה אפשרי אבל רק אם יש לך הפרעות תפקודיות משמעותיות תתייעצי עם עו"ד שעוסק בתחום

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד