האם שני ביטוחים פרטיים יכסו שתי סקירות מערכות?

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

15/11/2014 | 20:07 | מאת: א

ברשותי שני ביטוחי בריאות פרטיים שכל אחד מהם מכסה סקירת מערכות אחת במהלך הריון. ביצעתי שתי סקירות מערכות במהלך ההריון. האם אוכל לקבל החזר על שתיהן(אחת מכל חברת ביטוח) או ששתי חברות הביטוח יחד יתחלקו ביניהן על החזר עבור סקירה אחת בלבד?

שלום, יש באפשרותך להגיש לכל חברה סקירת מערכות אחרת להחזר או לחילופין, להגיש את אותה הבדיקה להחזר לשתי חברות הביטוח. גובה ההחזר משתי החברות גם יחד, לא יעלה על עלות הבדיקה בפועל. לרשותך תמיד

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד