יש החזר ביטוחי לניתוחים חינם?

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

05/10/2014 | 19:07 | מאת: יעל

שלום, עברתי שני ניתוחים ללא תשלום (רפואיים, לא קומסטיים) להורדת נקודות חן מסוכנות בקופת החולים שלי ואני מבוטחת גם בביטוח בריאות פרטי. 1. האם באופן כללי מבלי להיכנס לתנאי הפוליסה מגיע לי פיצוי מביטוח הבריאות הפרטי? באיזה גובה לכל ניתוח? 2. האם מגיע לי פיצוי על הסבל וימי המנוחה לאחר כל אחד משלושת הניתוחים? אשמח לתשובה מפורטת, בברכה, יעל.

08/10/2014 | 09:48 | מאת: חיפאית

לפי הידוע לי, זה כן תלוי בתנאי הפוליסה- איזה ביטוח יש לך ומה בדיוק מגיע לך ,אם מגיע פיצוי, במקרה כזה. בביטוחים לפיהם מגיע פיצוי, זה תלוי בכמה חברת הביטוח משלמת למנתחים שלה ואיזה אחוז מזה הם מפצים , אם לא עושים דרכם את הניתוח.

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד