מוסד סיעודי לצעירים

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

22/09/2014 | 20:41 | מאת: אלכסנדרה

שלום אחותי בת 40 נמצאת במצב סיעודי עם נזק מוחי קשה לאחר לידה (תסחיף מי שפיר)בעלה לא רוצה בה יותר בבית מחפשים מקום חם עם אנשים צעירים במרכז שיכול לענות לצרכיה אשמח לקבל עצה תודה

23/09/2014 | 13:15 | מאת: חיפאית

תנסי לשאול עובדת סוציאלית בקופת חולים או במשרד הבריאות. להן יש בדרך כלל רשימה של מוסדות סיעודיים. אישית לא שמעתי שקיים מוסד סיעודי המיועד במיוחד לגילאים הצעירים. בנוסף, במשרד הבריאות יש מוקד מידע שמספרו 5400* אולי שם יוכלו לתת לך מידע.

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד