רכישת פוליסת ביטוח בריאות מורחבת

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

22/08/2007 | 17:35 | מאת: חיים

שלום ד"ר אורי פרישמן הבנתי שצריך לבחור יועץ מקצועי שיעזור לי בביטוח בריאות אכן היא מאוד מורכבת שצריך המון ידע אבל הבעיה היא שכל סוכן יש אינטרס משלו למכור לי פוליסת ביטוח פחות איכותית למי שלא מבין בזה ואז הוא עושה כסף מזה מה עושים? השאלה הגדולה שלי האם חשוב וכדאי לעשות לי ביטוח מורחבת כל עוד שאני בריא אני עובד ברמב"ם אני שואל האם הרופאים עצמם מבטחים ביטוח פרטי או שלא. יש לי מושלם כללית זה רק שירותים בסיסים. אודה לך על המענה תודה מחיים

שלום רב רכישת ביטוח פרטי הוא עיניין אישי יתכן ולא תרכוש, ולעולם לא תזדקק אך יתכן גם שלא תרכוש וכשתדזדקק לא יהיה לך. אני יכול והעיד על עצמי לי יש גם ביטוח משלים וגם ביטוח פרטי סוף שבוע נעים

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד