עו"ד של חברת הביטוח או שכירת עו"ד באופן עצמאי

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

31/08/2014 | 13:58 | מאת: לילי

שלום, אבא שלי הלך לעירייה לסדר כמה עניינים (בנוסף חשוב לי לציין שהוא נותן שירותים לעיריה). בכניסה לעיריה הוא מעד בעקבות אבנים משתלבות ונפגע בראש ובגב, הוא פונה לבית חולים, הוא לא בסכנת חיים אך לא ברור מה יהיה מבחינה רפואית. לאבי יש ביטוח רפואי, סעודי ותאונות אישיות. פנינו לחברת הביטוח שאמרו שהם יסיעו בהכל. במקביל חשבנו גם לשכור עו"ד לתביעת העיריה בשל הרשלנות והזנקים שנגרמו לאבי. סוכן הביטוח אמר שאין צורך לשכור עו"ד וכי עורכי הדין של חברת הטיפול יטפלו בהכל. מה נכון? אנחנו מצד אחד רוצים לתבוע את הביטוח כיוון שמגיע לו פיצויים מהם ובנוסף, אנחנו רוצים לתבוע את העיריה על הנזק שגרמו, כמו שהיינו תובעים גם אם לא היה לו ביטוח. אשמח להכוונה.. תודה

אשמח לסייע לך אנא פנה אלי במייל [email protected] ונראה מה הדרך הטובה ביותר להתקדם

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד