הרומן גדילה

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

10/08/2014 | 21:56 | מאת: שאולי

2 ילדינו בני 9 ו6 מקבלים הרומון גדילה מזה כמה שנים, אחרי שנמאו עם חוסר בהפרשה של ההרומן ומתחת לעקומות. אנו מקלבים החזר מן הקופח כללית וההשתפות עצמית לשנו הינה 300 ש לכל ילדי לחודש. כמו כן ברשותינו פוליסת בריאות של מנורה(טופ) שהיתה קיימת עוד לפני מתן ההורמון. הגשנו בקשה לתשלום עבור ההשתפתות העצמית שאותה אנו כבר משלמים לקופה (300 ש כל ילד בחודש) והיא נדחתה בטענה שהתרופה כבר כלולה בסל הבריאות ולכן לא מאושר החזר בגין רכישת התרופה. נשמח לתשובה מקצועית האם זו תשובה נאותה ונכונה ואין לנו פה קייס מול חברת הביטוח למתן ההחזר. תודה מראש

התרופה לא בסל והתשובה של מנורה שגויה יחד עם זה חברות הביטוח דוחות את הטיפול בהורמון גדילה בטענות אחרות למשל שלא מדובר בטיפול רפואי. לדעתי עלות טיפול בתביעה משפטית מול חברת הביטוח תהיה יקרה מידי על מנת לכסות את ההפסד שנגרם לכם בגין תשלום ההשתתפות העצמית. בכל מקרה תתייעצו עם עורך דין

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד