הפקעת מחירים בביטוח סיעודי

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

21/08/2007 | 12:52 | מאת: יוסף לוי

אני מבוטח בביטוח סיעודי קולקטיבי בחברת כלל בריאות במסגרת עמותת גימלאי קרן מקפת.. בהמלצת החברה והעמותה בקשתי להגדיל את הביטוח מיחידה אחת לשתי יחידות. לאחר דחיה עירעור ודיון מחודש אשרו לי תוספת של חצי יחידת סיעוד אבל בתשלום כמו עבור יחידה מלאה. זו הפקעת מחירים מובהקת . מה אפשר לעשות נגד זה?.

שלום אני מניח שבגלל בעיות רפואיות שיש לך חברת הביטוח החליטה לגבות ממך תוספת פרמיה עבור הביטוח. לעיתים במקום לגבות יותר כסף מקטינים את סכום הביטוח זו זכותה של החברה וזכותך לא לרכוש את הביטוח בברכה ד"ר אודי פרישמן

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד