החזר אחרי ניתוח החלפת מסתם

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

07/12/2022 | 00:10 | מאת: דביר

לכבוד: ד"ר פרישמן אודי תודה על הפורום והאפשרות לפניה. אמא שלי בת 78 ללא ביטוח חיים פרטי מלבד הפוליסה כללית מושלם בקופ"ח. אמא שלי אחרי ביצוע TAVi הליך צינתור להחלפת מסתם דרך המפשעות כשהיא עם קוצב לב. אמא בצעה ההליך ותשלום באופן פרטי בעלות ₪18000 החזר ₪500 החזר בלבד מהקופ"ח אחרי כל השנים של חברות בקופה. *מבקש לשאול האם יש אפשרות שהיא זכאית להחזר גבוה יותר - *האם יש פרוצדורה להחזר כספי/ כיסוי שאנחנו לא יודעים ? בתודה מראש על התייחסותך יישר כוח בכבוד רב

צריך לקבל יותר מידע שלח לי למייל שלי סיכום רפואי עדכני ואזור אליך [email protected]

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד