החרגה בביטוח בריאות עקב בקע טבורי והיפרדות שרירים

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

16/10/2022 | 14:27 | מאת: בתאל

יש לי בקע טבורי והיפרדות שרירים בבטן אחרי 3 לידות שכולן נעשו בניתוחים קיסריים, מהלידה הראשונה שלי אני עם הבקע וההיפרדות, עכשיו אני רוצה מאוד לתקן אותם כי זה עושה לי מלא בעיות רפואיות גם בספורט שאני לא יכולה לבצע מלא תרגילים בגלל ההיפרדות גם מבחינת שירותים גם מבחינה אסטטית הבטן פשוט נהרסה לחלוטין ולא משנה כמה ירדתי במשקל בשנים עברו הבטן תמיד נשארה עצומה. עשיתי ביטוח בריאות לפני כמה שנים שבו נשאלתי לגבי ניתוחים שעברתי ובהם פירטתי שיש לי ברע טבורי והיפרדות (מה שלא ידעתי זה שיחריגו לי את הביטוח בגלל זה) עכשיו שאני בודקת על ניתוח לתיקון הבקע וההיפרדות שיש בו החזרים מחברת הביטוח נאמר לי שאני לא אוכל לקבל החזר (ומדובר בסכום לא ייאמן כדי לתקן את זה) בגלל שהבעיות האלו מוחרגות. האם יש משהו שכן ניתן לעשות? לא הגיוני לי שאסבול מבעיה רפואית ואצטרך לשלם עשרות אלפי שקלים שאין לי ללא עזרה מחברת הביטוח.

לצערי אין מה לעשות סבלת מהבעיה כאשר כבר הצטרפת לביטוח ולכן הבעיה לא מכוסה זו הסיבה שתמיד כדאי לעשות ביטוח בגיל כמה שיותר צעיר

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד