קרית טבעון

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

30/06/2014 | 18:40 | מאת: דליה

שלום רב, בספטמבר האחרון יצאתי לפנסיה מוקדמת ממערכת החינוך עקב בעיות בריאות בברכיים-המלצת רופא תעסוקתי. במקביל קיבלתי מביטוח לאומי הכרה על 40% - נכות, גימלאת ניידות. לפני כשלושה שבועות עברתי ניתוח להחלפת ברך, (הנני צעירה יחסית, בת 52). מבקשת לדעת האם יש לי זכויות שטרם קיבלתי/עדכנתי עקב הניתוח מול ביטוח לאומי ומס הכנסה ובכלל. 0בביטוח החיים האישי שלי, אני מקבלת על פי 40%-אובדן כושר עבודה, האם עליי לעדכנם על הניתוח? האם זה ישנה, לאיזה כיוון את מה שאני מקבלת כרגע?) בברכת תודה, דליה

02/07/2014 | 23:39 | מאת: חיפאית

דליה, אני חושבת שזה לא פורום מתאים לשאלותייך. יש פה מענה לשאלות בנושא מימוש זכויות מול חברות ביטוח בעניין ביטוחי בריאות וסיעוד. (לא בעניין ביטוח לאומי, מס הכנסה וביטוח חיים)

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד