כיסוי ביטוחי לזריקת חומצה הילארונית

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

16/08/2022 | 08:42 | מאת: דני

שלום רב, עקב בעיה בברך, אורתופד מומחה המליץ לי לקבל זריקה (חומצה הילארונית סינוסק) כתחליף לניתוח. עלות הזריקה כ 1500 ש"ח. תבעתי החזר מחברת הביטוח בה אני מבוטח בביטוח בריאות פרטי שדחתה את התביעה כי לטענתה אין מדובר כתחליף ניתוח. האורתופד כתב מכתב בו הוא מתאר את החיסרון במקרה שלי בניתוח והיתרון בזריקה על פני ניתוח אך המכתב לא שכנע את חברת הביטוח. מכיוון שזריקה כזו אני אמור לקבל כמה פעמים, העלות מאוד מכבידה. יש דרך להילחם בחברת הביטוח? האם סיכויי להצליח מולם סבירים?

צריך לראות את הפוליסה ואת מכתב הדחיה של חברת הביטוח תעביר לי במייל [email protected]

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד