חבלה גופנית במהלך פעילות בתנועת נוער

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

31/03/2022 | 16:16 | מאת: אשר

שלום ילדה בת 15 הייתה בבית הארחה במסגרת תנועת נוער. במהלך הפעילות התבקשו החניכים לשטוף חדר. במהלך השטיפה הבת שלי החליקה על הפנים . 2 השניים הקדמיות ירדו למטה הגשר שהיה על השיניים התעקם(נציין שהיינו בסוף טיפול אורתונטי שנמשך כשנתים) הגענו למיון ,שם החזירו את השניים למקומם . היינו אצל רופא מומחה של פה ולסת שראה את הצילום של השינים ואמר שכרגע אנחנו צריכים להמתין מספר שבועות ע"מ לראות אם נגרם נזק בלתי הפיך לשינים מה הנזק ומה המשמעות שלו ורק אחרי זה לחשוב על טיפול אורתונטי מחדש. האם קיימת עילה לתביעה ואם כן את מי לתבוע ? את התנועת נוער או את החברת ביטוח שמבטחת את הפעילות? או את הביטוח שיש לכל ילד במדינה ? מתי לעשות את זה ? האם צריך לנקוט בפעולות מסוימות ? תודה

עילת תביעה קיימת רק אם משהו היה לא בסדר והייתה רשלנות צריך לשמוע את הסיפור המלא וכמובן חשוב גם היקף הנזק

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד